dimecres, 29 d’abril del 2015

EL REIKI I ELS SEUS BENEFICIS



La paraula REIKI és d'origen japonès i es pot traduir per «energia universal vital».

Pel que fa als seus orígens podem dir que es tracta d'una tècnica mil·lenària redescoberta el segle XIX per Mikao Usui, doctor, monjo budista i mestre espiritual de la ciutat de Kioto.

El reiki actua sobre la totalitat de l'ésser, restitueix, equilibra i desbloqueja l'energia de la persona. Més concretament, és una tècnica de sanació a través de la canalització d'energia universal sanadora. Cal dir que aquesta canalització la fem amb imposició de mans, sense que sigui necessari el contacte físic amb la persona puix que restem a uns centímetres del receptor.

Cal ressaltar la importància de ser una canalització perquè el practicant no empra la seva energia, sinó que transmet l'energia universal vital: inesgotable, sanadora i pura. A més a més, aquesta energia no és dirigida pel practicant, és oferida al jo interior del receptor, que l'envia on sigui més necessària.

Quant al recorregut de l'energia, aquesta entra pels xacres. Xacra, en sànscrit, significa roda o disc que gira. És a dir, són portes d'entrada i sortida d'energia, que han de funcionar correctament per al nostre benestar perquè la seva missió és transmetre les energies de vibració superior cap a les estructures orgàniques del cos. En aquest sentit, una de les funcions del reiki és equilibrar els xacres.

Alguns dels beneficis del reiki són:

- Com a complement de la medicina alopàtica, pot disminuir els efectes secundaris negatius dels tractaments, ajudar a reduir el dolor, millorar la qualitat de vida del malalt i accelerar el procés de curació.

- Pot reforçar el sistema immunològic.

- En l'àmbit emocional, pot ajudar a desbloquejar energies i emocions, cosa que equilibra la persona energèticament i espiritual.

Finalment, és una experiència sanadora i molt agradable sentir l'energia, sentir la revitalització, sentir el benestar.

Encara no ho tens clar? Prova-ho! Repetiràs!


Contacte i reserves: info@espaihipnotic.cat / 657323650 (també whatsapp)

Lloc web: www.espaihipnotic.cat






ESPAI HIPNÒTIC
Hipnosi - Flors de Bach - Massatge - Reiki
Sant Cugat i Barcelona

Colaborador de Centro Lesam, València



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada