dimecres, 7 de gener del 2015

DEIXAR DE FUMAR AMB HIPNOSI A SANT CUGAT


Ja pots deixar de fumar amb hipnosi a Sant Cugat del Vallès i a Barcelona!

De ben segur que has començat l'any amb el propòsit de deixar de fumar, doncs...

Perfecte! Enhorabona! 

Has fet el primer pas, el més important de tots: has decidit que ja n'hi ha prou, ja n'hi ha prou de ser una titella, de llençar salut i diners per la borda, de...no, el motiu d'aquest bloc no és martiritzar-te amb les 1001 raons que tens per deixar de fumar. La qüestió és que t'has dit a tu mateix/a: Vull deixar de fumar!

Després de prendre la decisió et sents amb molta energia, amb empenta, però...

  • Com deixo de fumar?

Pots trobar moltíssimes eines per deixar de fumar i que són més o menys eficaces, però jo te'n recomano una: la hipnosi.

Una eina totalment natural i molt efectiva si estàs decidit a deixar de fumar. Si no ho tens clar, si només vols provar a veure què, si creus que això no va amb tu...qualsevol mètode està condemnat al fracàs. Ningú no pot treure algú d'on aquest algú no vol sortir.

  • I l'ansietat? I engreixar?

Un dels motius que fa tan interessant la hipnosi a l'hora de deixar de fumar és que ho pots fer sense ansietat i sense menjar compulsivament. A través de la hipnosi, treballem amb la teva ment inconscient i l'ajudem a canviar la seva reacció davant un estímul. El tabac és aquest estímul i no el podem esborrar del teu voltant, per tant, canviem la teva reacció quan el veus. 
En resum, et facilitem dir, NO.

  • I com és una sessió? És individual? Per què?

En el cas d'Espai Hipnòtic, fem les sessions individuals perquè creiem que és la millor manera de treballar amb persones, les hem d'escoltar, les hem d'acompanyar en el seu procés. La hipnosi és artesania. 

La sessió la dividim en dues parts. A la primera fem una entrevista per conèixer el teu perfil i resoldre qualsevol dubte que tinguis al voltant de la hipnosi i de què farem. A la segona part, fem la hipnosi i el protocol individualitzat pel teu cas concret. Un cop hem acabat, et felicitem i et donem una sèrie de directrius per consolidar el teu èxit

  • Què necessito?

Molt fàcil, només has de coincidir amb les següents afirmacions:

 - Vull realment deixar de fumar.
 - Vull deixar de fumar amb hipnosi.
 - Vull deixar de fumar amb hipnosi, ara!

  • On vaig?

Aquesta és fàcil, a ESPAI HIPNÒTIC.

A més a més, estàs d'enhorabona! Tens l'opció clàssica d'anar a la ciutat de Barcelona, concretament a la vila de Gràcia. Per altra banda, si no ets de Barcelona ciutat i estàs cansat d'haver d'anar-hi per a tot, pots anar a Sant Cugat del Vallès.

  • I el contacte?

Tens diverses opcions: 

Un correu electrònic a: info@espaihipnotic.cat

Contactar a través d'aquest bloc

Omplir el formulari de contacte del lloc web: www.espaihipnotic.cat

O fer una trucada al número de telèfon: 657323650


Salut!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada