dilluns, 26 de gener del 2015

HIPNOSI I OBJECTIUS




La hipnosi és una gran eina per a assolir els nostres objectius.

Posseixes un potencial mental més gran del que utilitzes normalment. Tanmateix, gran part d'aquest potencial no és conscient, es troba a la teva ment inconscient. El repte es aprendre a obrir la porta que dóna accés a aquest profund món interior ple de possibilitats.

La clau que obre aquesta porta es la hipnosi.

La hipnosi funciona en l'àmbit de les nostres creences al voltant de nosaltres mateixos i del nostre món. Ens permet accedir a la nostra ment inconscient, dialogar amb ella i influir intencionalment en les nostres creences sobre qui som i què hem de fer per tal de ser feliços.

Un cop hem après a fer servir la clau, la hipnosi, podem començar a crear noves creences i construir noves possiblitats, noves realitats.

  • Com un llibre d'autoajuda?
Doncs sí i no.
perquè et dóna afirmacions positives que concorden amb els teus objectius. És a dir, resumeix el teu objectiu en una frase en forma d'afirmació i en positiu.
No perquè el llibre topa amb el filtre de la teva ment conscient, amb les teves creences, els teus prejudicis, la teva experiència prèvia relacionada amb l'objectiu, amb el: Sí, però...
Per altra banda, la hipnosi treballa amb la ment inconscient, que accepta la nova informació perquè és beneficiosa per a tu i l'envia a la ment conscient, tot dient-li: Hem de canviar la manera d'actuar perquè ara tinc informació nova, utilitzem-la!

  • Com actua?
La hipnosi és tan poderosa alhora d'ajudar-te perquè parla amb la ment inconscient, que no pensa ni raona, només respon a allò que se li diu. La suggestió va directament a l'inconscient, que l'accepta i la converteix en realitat. Per la seva banda, la ment conscient, assumeix la nova informació, la nova realitat, i actua d'acord amb ella.
 Com sempre dic durant les sessions: ...gaudeixes d'aquest profund benestar... et trobes en un estat perfecte...sense límits... gaudeixes d'aquest estat perfecte... aquest estat perfecte en el qual tot és possible...un estat sense límits... tot és possible... i ara, imagina que...

  • Només ho he d'imaginar?
Un altre cop, sí i no.
Si ho imagines conscientment topes amb el filtre del conscient.
Si ho imagines en estat hipnòtic, no ho "veus", ho "vius", crees una nova realitat. Malgrat tot, recorda que han de ser objectius realistes.


T'atreveixes a movilitzar els teus recursos interns?


 I recorda:

TOTS ELS ÈXITS I FRACASSOS COMENCEN A LA IMAGINACIÓ.


Informa-te'n a: info@espaihipnotic.cat 


Segueix-nos al facebook!


ESPAI HIPNÒTIC
HIPNOSI - FLORS DE BACH - MASSATGE RELAXANT - REIKI
Col·laborem amb Centro Lesam, València


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada