dimarts, 26 de gener del 2016

EL CINTURÓ NEGRE



Avui us explicaré la història d'algú que s'enfrontava a un gran repte, un repte desitjat: el seu exàmen de cinturó negre de Songahm Taekwondo.

El nostre protagonista practica Songahm Taekwondo i ha anat millorant la tècnica, els coneixements, la seva condició física i ha avançat pels diversos cinturons d'aquesta modalitat de Taekwondo. Tot aquest camí l'ha fet al costat d'un company que va començar l'aventura al mateix temps que ell.

Finalment, arriba el dia que tant havien esperat, el moment de buscar una data per al seu exàmen de cinturó negre, ells dos sòls, ningú més. Amb la data fixada, l'examen es transforma en quelcom real, tangible. 

Passada l'emoció inicial, s'adona que li exigiran molt, que la pressió mental serà molt alta i l'exigència física encara més...de cop i volta, apareixen dubtes i pensa que no en serà capaç, que no recordarà els 9 poome sae, que no trencarà els elements amb el puny, que no podrà seguir el ritme físic del seu company, que s'enfonsarà sota la pressió...en definitiva, que ell no passarà la prova. Pensa que els mesos de preparació seran un calvari i l'examen un desastre, comença a ensorrar-se i a mostrar-se inquiet durant els entrenaments.

Tanmateix, està convençut que les seves limitacions són mentals i busca una manera de canviar de perspectiva, busca ajuda de la mà de la hipnosi i les flors de Bach.

Focalitza el seu procés en ser capaç de seguir endavant, sempre endavant, visualitza l'examen, visualitza els poome sae, es visualitza amb el cinturó negre, visualitza l'objectiu assolit. Paral·lelament, treballa amb flors de Bach de confiança i busca no comparar-se amb el seu company amb Buttercup del sistema de flors de Califòrnia.

Dia rere dia s'adona que la seva confiança augmenta, que entrena a gust i gaudeix del camí que està fent mentre es repeteix, com un mantra, en els moments difícils: black belt.

A la fi, arriba el gran dia i es capaç de superar-se a si mateix i, fins i tot, de superar el seu company i ser el millor de l'examen. Ser el millor després de 3 hores d'un examen duríssim en l'aspecte físic i també en el mental.

La clau? Preparar-me amb hipnosi i flors de Bach. Sí, preparar-me, el protagonista sóc jo, terapeuta i cinturó negre de Songahm Taekwondo!

Tens un objectiu? 
Vols fer-lo realitat?
Ets capaç d'imaginar-te assolint-lo?

Fem-lo possible amb hipnosi, reiki, massatge o flors de Bach!

Salut!





UN CINTURÓ NEGRE ÉS
 UN CINTURÓ BLANC 
QUE NO HA DEIXAT D'ENTRENAR



Contacte: info@espaihipnotic.cat /  657323650







ESPAI HIPNÒTIC
Hipnosi - Flors de Bach - Massatge - Reiki
Sant Cugat i Barcelona

Colaborador de Centro Lesam, València


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada