diumenge, 1 de febrer del 2015

HIPNOTITZABLE = ESTÚPID?

 


  • M'han hipnotitzat, sóc estúpid?

Ras i curt, NO.

Més aviat, tot el contrari, com més intel·ligent és una persona, més fàcil és hipnotitzar-la.

Les persones intel·ligents es deixen guiar cap a l'estat hipnòtic que s'està buscant i al qual s'arriba, en definitiva, per autohipnosi. Per contra, aquells que no són capaços d'atendre ni entendre, difícilment seran hipnotitzats.

El fet de caçar al vol el veritable procés hipnòtic i acceptar-lo per pròpia conveniència, ja denota perspicàcia i obertura mental.

En aquest sentit, Emili Coué, afirmava que no poden ser sotmesos a hipnosi els deficients intel·lectuals, els incapacitats per a comprendre i aquells que no volen entendre.

  • Jo sóc una persona normal, en seré capaç? 
Evidentment, SÍ.

Allò que he volgut dir fins ara és que la hipnosi no demostra debilitat mental, tot el contrari, significa intel·ligència i obertura mental, però no fa falta tenir 2 carreres i parlar 3 idiomes per poder ser hipnotitzat.

Durant la hipnosi, aconseguim que la persona centri tota la seva atenció en un sòl punt, la resta del món no interessa, no importa. La persona es pot centrar en una part del seu cos o en la història que li estem explicant.

(...sents el món exterior, però ha deixat d'importar...només importen...la música i la meva veu...només importen...la música i la meva veu...)

La capacitat de concentració augmenta alhora que augmenta la intel·ligència i aquest poder de concentració és el nostre millor aliat. Ens facilitarà molt la feina a nosaltres i ajudarà la persona a flluïr i gaudir molt més durant tot el procés.

Qualsevol persona normal que vulgui ser hipnotitzada i vulgui participar, pot ser hipnotitzada i gaudir d'aquesta gran eina terapèutica.

  • Doncs a mi no m'hipnotitzaràs pas!
Tampoc no tenia pensat fer-ho.

Els hipnoterapeutes som gent humil i no busquem ni volem demostrar res a ningú, senzillament, dominem una eina i mirem d'emprar-la per donar un cop de mà a qui s'acosta a la nostra consulta i ens demana ajut. 

A Espai Hipnòtic pensem que aquesta és una feina artesana, quan et tenim al davant, tu ets la persona més important del món.



Si vas al dentista, obre la boca. Si vas a ca l'hipnòleg, obre la ment.


              www.espaihipnotic.cat



ESPAI HIPNÒTIC

Hipnosi a Sant Cugat i a Barcelona

Col·laborador de CENTRO LESAM, València






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada